Followers

how can we help you :)

Name:
Email Address:
handphone number
occupation
are you interested in any of this? lose weight
gain weight
improve health
improve skin
earn extra income
extra information that can help me to guide you.

Put a website form like this on your site.

Sunday, May 22, 2011

rapu raban je nie

keyakinan itu memang sangat penting.
tapi
jangan terlebih yakin(over confident)
dan
takde keyakinan pula.

salam,,
hee.lama gila x menulis.nak start taip pun cam blur jap.hek2.
oh final da lama habis result x rasmi pun da dapat.alhamdulilah :)
tinggal lagi seminggu je lagi nak hadap AK nie! -amalan kejuruteraan-
best tu best la juga dapat belajar benda baru kan.tapi so far aku paling suka kat fakulti FKE.eheee  ;P
seronok wooh belajar sambung2 wayar nie.hahha.
so ada lagi 2 hari kat FKE.pastu t g sambung kat FKEKK plak.nie si jendul tu punya fakulti.kalau bosan kat situ memang aku bakar labcoat die nie.hahahha

oh pas habis AK aku ade kursus ccna pula :) macam malas nak g pun ada juga.hoho!
lepas tu ada training tuk MASUM pula :) nie pun macam malas~ heee.
pastu cuti 2 bulan.orang lain cuti 4 bulan aku cuti 2 bulan je :(
bulan 7 ngn 8 je pastu bulan 9 da start class balik :)
nak kerja macam urmmm bulan 7 da start puasa pastu bulan 8 da raya.so xpayah kerja la! hahaha.kalau kerja compem xdapat cuti raya lamaaaaaaa kan.hek2
oh result upu da kua ke belum ea?
seyes aku berdoa sangat membe2 aku tu masuk UTEM!
cuti t nak start menjahit balik.ehee.da ade a few pattern aku cari kat internet nie yang menarik gila tuk dicuba!
eheeeheee
oh ada gak membe suh jahit and jual lepas tengok benda2 yg aku jahit tu.mak aku pun suh gak.tapiiiiiiii~~~ x confident dowh! hahahha
tapi klo ko yang nak ko btaw je la aku.bila mood aku datang aku jahit n jual la kat ko.hahahhaha!!!!
-sebenarnya takut nak jahitkan untuk orang lain.kang buruk kang.cian korang.hahahha.nie yang aku jahit2 pun tuk kepuasan diri sendiri je.hee- peace yow!hahhahha