Followers

how can we help you :)

Name:
Email Address:
handphone number
occupation
are you interested in any of this? lose weight
gain weight
improve health
improve skin
earn extra income
extra information that can help me to guide you.

Put a website form like this on your site.

Tuesday, December 07, 2010

travian guide amroll gedik

travian.
kalau korang taw ape benda travian nie mmg korang best!
hahha
travian nie die game on9.slow dan menarik.
siap ade ally2 agy.
travian nie ade banyak version. :)
aku main nak dekat setahun lebih kot
tu pun bukan aku yang main sampai habis.bagi akaun kt orang je keje aku.haha

ok.aku cite pasal travian nie sebab nak promote satu blog nie.
blog nie ceritakan guide2 tuk main travian la.
strategi ape software ape yg perlu korang nak guna.
cheats yang ada.

memang la kat web travian sendiri die ade bagi guide.
blog nie die bagi guide lain sikit.hehe  ^^
advance punya! 
hahaha

owner blog tu bersedia untuk berkongsi segala ilmu2 permainan dia kat
korang.baik kan dia.haha
owner dia nama amroll.
blog nie dia tulis dalam bahasa english.
senang sket.semua leh baca.and untuk yang xpaham bi pun dont worry.
si amroll nie sediakan gadget tuk korang translate bahasa kepada bahasa2 ape yg korang paham.
hehe
korang just click je kt bendera2 kat page die tu.
contoh la kan.korang click kt bendera malaysia tu.
t dia akan translate ke bahasa melayu. :)
senang je bukan.

blog yg aku cakap tu.
travian guide, cheats, and software download.


if korang nak main kenela g kat.
untuk main kt server malaysia la.

2 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aduhhh dah lama tinggalkan dunia game nie..huhuhu almaklum la...dah nak tukar jadi 3 series kan..hehehe :P

amroll said...

t4 la skarang.hak2.