Followers

how can we help you :)

Name:
Email Address:
handphone number
occupation
are you interested in any of this? lose weight
gain weight
improve health
improve skin
earn extra income
extra information that can help me to guide you.

Put a website form like this on your site.

Wednesday, December 15, 2010

hasil tangkapan :P

salam.

hee.hari ni g merayap ke lautan jalan tar sane untuk memancing shawl2 yang lazat2 dan manis.
beli memang seronok kan.so sebab tertangkap banyak hasil tangkapan aku nak jual kat korang nie.
benda baik kene share2 kan.hhaha  :P


haaa.inilah shawl2 tu.bnyak kan tp aku xde la nak let go semua.
ade  some of it je.



ini jenis kain lecra.aku amek sebab suke ngn color dia.
plus aku ternampak ade corak flora2 kt shawl nie tu yg aku lagi bekenan tu.
and kt tmpt lain aku xde prasan yg shawl jenis ade corak nie.
klo ade pun just kaler plain kosong ngn batu2 besar kt hujung die tu xpun manik2 kan.



corak die kat area hujung2 kain tu.
yg shawl color gray nie batu dia mcm yg kt bawah nie.




tp yg color pepel nie aku beli sbb tetarik kt kasut tu.
slalu kan batu2 kan.nie kasut tumit tinggi plak.
menarik ouh ouh ouh.

so klo ade yg berkenan dengan shawl batu2 nie.btaw aku ea.
aku jual kt korang rm15 jek  :)


yg kt bawah nie shawl cm biase.
yg hijau ngn hitam tu corak yg same kaler je lain + jenis cotton.
yg 2 belah agy nie cm yg korang tgk kt bawah nie.shawl yg biasa tu.


nie la corak yg aku cakap tu.corak hantu2.hahaha.
aku mmg kaki ngarut sket.hek2

yg kt bwh nie aku nak let go yg kaler pepel pink pekat tu.
yg belah atas tu.

aku jual rm10.

and if korang nak kaler lain.aku leh tlg belikan jugak.



 HA.yang bawah nie special sket.
kedai tu tulis KAIN LECRA KOREA.
aku tertarik ngn corak dia.plus sepanjang2 jalan tar.
ade satu gerai nie je yg jual shawl jenis nie.
tu yg aku perasan la.xtaw la klo ade gerai yg aku ade terlepas pandang kan.huhu

shawl jenis nie ade mcm2 kaler.tp aku amek 3 kaler nie je.

corak bunga cm kt bawah nie ade kt belah hujung selendang.


  
 shawl putih nie corak die kaler pink2 mcm merah cmtu.
da amek pict die jadi kaler cm maroon plak.hek2


yang hitam nie mmg cun.
hitam menawan katekan


yg nie mmg aku ske kaler die.
tp dlm pict nie die jadi cm kaler oren plak.
asalnye kaler pink2 oren sket cmtu.
seyes lawa shawl jenis nie.

so klo ade sape2 bekenan shawl lecra korea nie.
aku tolak rm15


SEMUA NIE SHAWL BARU BELI DARI KEDAI YE.
BKN 2ND HAND NYE YEWW.

jenis tudung sarung cm ekin tu pun ade gak.tapi mak aku je la yg beli.
aku x minat.tp if ade membe nak pesan.aku leh jek tlg belikan.

lagi pun umah aku nak g jln tar sng jek  :)
sjak cuti nie boleh katekan tiap2 minggu gak aku g jalan tar tu.hahaha

p/s : yg membe2 melaka klo nak pesan.pesan awl2 sblm bkak sem nie.
t aku tlng beli.time bukak sem nie dtg amek kt aku  :)

7 comments:

Zoulhusni:My Emancipation said...

tu dia...banyak nya hasil...nak masak ape tangkapan2 nie...?huhu

pikaka said...

wat masak lomak cili padi.hahha

I-nie91 said...

shawl yg ade kasut tu cantik laa,.,.
nak yg itu,.,.tapi mcm mane ea?

pikaka said...

awk send email kat garpuu@gmail.com.
bg name ngn address.

payment.awk bank in kt account bank sye. boleh?

I-nie91 said...

how much ea??termsok postage skali??

pikaka said...

xtermasuk postage.

pos laju rate die rm5.

pikaka said...

so total rm20