Followers

how can we help you :)

Name:
Email Address:
handphone number
occupation
are you interested in any of this? lose weight
gain weight
improve health
improve skin
earn extra income
extra information that can help me to guide you.

Put a website form like this on your site.

Wednesday, February 03, 2010

terima kasih kasut!

TADA!!!!
saya ada kasut everlast pemberian muhammad 'ammar. =P
thanks ma sebab belanja kasut nie.
tak taw nie hadiah birthday ke apa ke?
hak2

ama ajak teman dia g usha kasut.gerak la ke mp cari kasut dia.oh!aku baru taw kt mp ade kedai jual converse.heh.sampai kt kedai tu.ama usha2 kasut.tetiba pula offer "ika nak kasut x?ama belanja."haha.mula2 aku tolak gak.cam banyak jek duit nak kena kuar.last2 aku amek gak kasut.dah dia offer banyak kali kan.hehehe
kasut kami sama cuma warna jek berbeza.dia amek hitam aku amek biru gelap.
dia saiz 7 ke 8 tah.aku saiz 5 jew~~


bajet sweet pakai kasut sama.hohoh!



first time pakai kasut ni masa kat genting aritu~~

thanks banyak2 kat si cacat sbb tuka tali kasut sebelah senyap2 jek.
pastu bagi stocking sebelah lain sebelah lain.nice!he



6 comments:

amroll said...

(blush)

.sTraWberRycH0c. said...

haha comel jeh
:)

pikaka said...

blush2 gak.
nie nga ngidam jam padini nie.hak2

jajarina said...

alololor, comel jek adik2 ni.. hehe =)

hazliena85 said...

hehe..comey..kasut sama....memang sweet..:)

pikaka said...

thx!