Followers

how can we help you :)

Name:
Email Address:
handphone number
occupation
are you interested in any of this? lose weight
gain weight
improve health
improve skin
earn extra income
extra information that can help me to guide you.

Put a website form like this on your site.

Friday, February 05, 2010

Jom Join Contest (menang Couple tee's)


Syarat-Syarat nak join contest:
1st: adalah seorang blogger dan ada blog sendiri
2nd: gambar yg digunakan adalah gambar sendiri
3rd: letak banner di bwh ni kat dalam entry anda dan jugak sidebar

korang boleh click kt image atas tu untuk maklumat lebih lanjut.


picture nie memang original xde edit2 ok!
snap picture nie kat atas bukit beruang.


p/s recycle picture anda.guna sebaik yang mungkin.heheh

6 comments:

joe [budakblink] said...

ko yg buat ke kontest ni???
gamba2 couple cinte monyet bole ka??

~ ReD ~ said...

gud lux;)

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

nice one dear.. tq join contest sumi :D

pikaka said...

bkn aku yg wat la joe.
tu ade tokey blog aisumi tu yg buat.
aku join jek
xmampu agy nak wat contest.haha.
t ah tunggu aku jmpe brg rare kt bundle jdkn hadiah contest aku.hak2

unwanted said...

kalau gambar keseorangan leh tak..
nnt leh dapat 2 baju..
hahah. tamak..ha3

pikaka said...

erk.aku join contest org la nie.bkn contest aku buat.