Followers

how can we help you :)

Name:
Email Address:
handphone number
occupation
are you interested in any of this? lose weight
gain weight
improve health
improve skin
earn extra income
extra information that can help me to guide you.

Put a website form like this on your site.

Tuesday, January 19, 2010

PILIH FAMILY ANDA



family and friends.
mana lagi penting.
antara rakan dan keluarga.

bagi aku 2 2 penting.
tapi family come first!

kenapa family come first?

  • sejak ko dari sperm ngn ovul lagi ko sudah dikelilingi oleh keluarga :D hak2,betul la kan?cuba ko fikir.masa ko dalam perut agy famly ko da sayang ko kn.so mesti la utamakan keluarga dari rakan.
  • ahli keluarga anda adalah orang yang paling lama anda paling kenal dan percaya.kalau rakan-rakan nie.kita xsure lagi perangai dia macam mana kan.even da kenal bertahun-tahun pun belum tentu kita taw perangai sebenar seseorang itu kan. ^^ kalau family pula.kita memang da kenal lama dari kita kechik agy.memang da taw perangai dia macam mana.
  • family adalah tempat kita mendapat kasih sayang yang sejati ^^
  • family adalah segalanye
  • bila kita dalam susah,tak kira la.baru lepas clash ke,result cm taik ke,hati memang x hancor lebur la nie.family yang akan hiburkan kita.(cam kes aku la.haaha.aku cite kt semua famly aku.even kt adik aku yang 11thn tu.hak2)
  • famly come first sebab aku sorang je girl dalam family aku.so compem2 la aku agy suka balik umah.hehe.im the princess la katekan.(tp tu la.keje umah wat sorang.xbest.huk2)tp disebabkan aku kakak.aku ade kuasa lebih untuk suruh adik2 aku wat keja umah.hahahahahahahaha.
  • semua orang sayang aku.hehe.

fam 1 bff 2

-so sape yang dapat kawen dengan aku memang beruntung la kan.sebab aku utamakan keluarga.hak2-

mana korang lagi sayang?

5 comments:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

opkoz rr FAMILY !

amirah said...

ramai je kata family tp realitinya xramai yg btl2 utamakan family

MrDzy said...

absolutely agree with this post!! dh de experience dulu, cukup lah~ btw,thx for leave comment on my post yay~

pikaka said...

amirah: taw xpe!ade gak manusia yg sifat cmtu.pepehal pn.tpulang pade hak individu kn.^^

mrdzy:thx mr dzy!!! pengalaman mengajar kita erti kehidupan.hehe

tOsHiO..... O.o said...

fmly 1st lorh