Followers

how can we help you :)

Name:
Email Address:
handphone number
occupation
are you interested in any of this? lose weight
gain weight
improve health
improve skin
earn extra income
extra information that can help me to guide you.

Put a website form like this on your site.

Wednesday, January 11, 2012

11 JANUARI 2012 =)

assalamualaikum dan salam sejahtera =)

dah lama tak menulis kat blog nie.rasa pelik jap.hehe

hari nie cukup 23 tahun aku hidup kat muka bumi allah nie.bila terpandang angka 23 tu aku rasa cam.WAH DAH DEWASA!! hahahha.tapi macam biasa dihati sentiasa sweet 17.kehkehkeh.

hari nie 11 januari 2012. nak taw apa aku rasa? rasa cam pfttt! sebab ada exam hari nie.nie baru habis jawab exam la nie.gila xbest bday time exam! baru aku taw perasaan dia macam mana.hahaha. selama 23 tahun aku hidup kat muka bumi nie.nie first time! FIRST TIME! amek exam time bulan januari bai!hew~~
k da tinggalkan cerita exam nie.aku bukan nak cerita pasal exam tadi pun.yang xpat jawab sangat tu,yawyawyaw!


ok.disebabkan hari nie aku exam.so malam semalam aku pergi la study kat cubic dengan si jendul aka ama.
nak tahu sape ama? biarlah rahsia~~~ hahhahaha

TEPAT PUKUL DUA BELAS! 

AKU STILL TENGAH MENGHAFAL NOTA  T_T
hahahahahha

da penat lepak cubic.aku ajak si ama balik.so naik la kete menuju ke rumah.tp si ama nie boleh plak kata."balik umah ama dulu la nak berak".pastu baru nak hantar aku balik.sengal x sengal dia nie.padahal dari cubic nak g umah dia.jumpa umah aku dulu.aku pun layankan aje lah.aku pun xde mood nak balik lagi.rasa nak jalan2 tgk pokok plak time tu.sampai kat umah si ama nie.aku duduk je dalam kereta layan ipod tunggu dia berak  T_T

tima dalam perjalanan ke rumah dia.ada la borak2 kosong.si ama nie cakap."ama xde duit nak beli hadiah ika".aku pun balas la"ika bukan perempuan materialistik lah.wish je da cukup".dia boleh plak buat muka hayun dia tu.hahahha rasa nak tumbuk je.
tapi serius aku xharap pape pun dari dia.sebab hujung sem kan.memang masing2 pun sengkek aaa.dan aku pun pernah je xbagi hadiah time birthday dia.hehehe.

haaa sambung cerita kat rumah tadi.si ama masuk je umah xsampai 5minit da kua.gila cepat mamat nie buang air besar.hahhaha.rupanye masuk umah amek kek la.hehhehe one slice of cake that make me happy :)
thanks mok! terharu jap.sengkek2 pun masih belikan kek.hahahhahhaha
dia ajak lepak kat mbmb makan kek tu.lepas dia bagi kek tu dia cakap" nak lagi x?ada benda nak bagi lagi nie" aku dah macam.ah pulak apa lagi la mamat nie.hahahahhaha
dia bagi je hadiah bday tu! bukan main kuat lagi aku gelak!!! hahahaha sampai terkuar2 air mata siot! hahahahhaha. first aku gelak sebab kotak hadiah tu! kotak hp yang da rosak nye!.aku tegelak sebab dia xbalut kotak tu.ape punya hadiah nie x balut.hahahahahha
yang lagi wat aku tergelak besar dan lama gila ko taw x aku tergelak2 sampai semput aku! hahahaha.kena balik amek inhaler sebab aku terlupa bawa.hahahha.ko bayangkan lah berapa lama aku gelak2 sampai x cukup nafas haaa! hahahaha

nnie haa hadiah en.ama nie bagi.hehehehhee


comel kan!! ama jahit sendiri taw!!!!
serius tergelak tgk binatang nie.hahahah
rajin bf aku jahit untuk aku haa.terharu sangat ma.manisssss sangat!
hahahaha
the best part is he made it with his own stoking bai!!
dia buat kuceng tu pakai stoking dia!!!!
lagi la tegelak besar time aku tengok kuceng nie.sebab aku kenal stoking tu.hahaha
creative sungguh si jendul nie! walaupun jahitan dia.masyallah! teruk bebenor! hahahhah

kuceng nie bukan setakat boleh berdiri 4kaki taw.duduk pon boleh! hahahha.
si ama nie siap boleh cakap."nasib baik ada stoking da basuh.ingat nak amek stoking dalam kasut tu je."
hahahahahha

bau  kaki siot! hahahhhaha.tp xde bau pun.bau sabun basuh baju adalah.hahahaha



comel kan.^___^
aku nie memang suka tanya banyak benda.aku pun tanya la mana dapat butang.yela rumah orang bujang kan,mana lah datang butang warna2 cmnie haa.
dia da pandang aku sengeh2 da.
"ama amek butang kt pensil box"
hahahahha sengal memang sengal.patut macam kenal je butang tu.hahaha
aku ada jahitkan dia penselbox sama macam aku punya.kt pensilbox tu penuh ngan butang2 jadi decoration.hehhe.aku pun tanya la lagi."mana dapat jarum ngn benang"
ama cakap"jumpa dalam rumah"hehehe.


 tapi kuceng nie bahagian belakang dia bukan men mantap agy haaa.hahahaha
comel je.hehehe

aku kalau dapat barang.memang aku teliti habis.hahaha.cer korang tengok hidung kuceng nie!!
da macam hidung babi da!! 
hahahahahhahah
aku tanya la"apsal jahit hidung cmnie.hahaha"
dia leh lak jawab"dah hidung.memang la kena jahit cmtu"
hahahahahahha 
sengal!

tapi yang aku pelik.mana dia dapat kapas or kekabu nak isi dalam kuceng soft toy dia nie.
aku pun ape lagi.tanya la"mana dapat isi dia? koyakkan bantal  ke?"

ama pun citer.dia amek bantal kawan dia punya.sebab bantal kawan dia da memang koyak da.
hahahahhaha
part tu memang tegelak besar aku! 
hahahahhaha

thanks ama jendul for the MR.STOKEN. :)
the best part is u never fail to surprise me when come to my bday!!
da berapa tahun da sambut birthday sama.ada je kejutan2 dia.time ade duit or xde duit :P
hahahah

tapi serius ika terharu dan puji la ama sanggup jahit MR.STOKEN tuk ika.
hehehehehhe

selalu aku je yang jahit2 soft toy nie.nie ama pun da jahit da.hehehe
mak aku siap wish ckp balik kedah kita g langkawi.hahaha.mentang2 dah duk kedah.asyik nak ke langkawi je keje haaaa.hek2



buruk dimata orang lain tapi nampak indah sekali kat mata dan hati ika.hek2  :P

thanks again ma.


to all my friends thanks for all the wishes :)

p/s member aku kate. PEH AMA BAGI BAU SYURGA KT KO! 
hahahahahha

damn.


5 comments:

reen afny said...

haha woww bapak rajen ama jahitkan utk kau. aceceh.. bagia org tu eh. nanti kawen jangan lupa jemput aku tau. hehe

doa tu, amin cepat.. hehe

zahidahadi said...

alaaa suwetnye. pandai ama jaet stokin. haha :P

pikaka said...

amin amin amin.hahahahha thx reen.

zahidah: 'pandai' sgt jahit ha.siap pika kene betulkn balik jahitan dia.hahahhaha

reen afny said...

haha amin.... weh, biasa lah tu bufday kita time exam. masa aku study dulu, da 3sem aku sambut bufday dgn mengadap buku doii. memang rasa tak best. haha

kai said...

comelnye!