Followers

how can we help you :)

Name:
Email Address:
handphone number
occupation
are you interested in any of this? lose weight
gain weight
improve health
improve skin
earn extra income
extra information that can help me to guide you.

Put a website form like this on your site.

Wednesday, January 26, 2011

kantoi

da lama x berjalan-jalan makan angin di alam maya.
so aku pun saja je la jalan2 kt alam maya nie melawat blog2 yang aku suka baca.
nak update blog malas.padahal ade je story nak cerita.ehee


 korang nak taw something x?


adala orang tu.kata x reti nak blogwalking la.malu nak tinggalkan jejak la.malu tu la malu ni la.
segan nak orang baca blog dia la ape la.
last2 aku jumpa nie!

'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'


 


hakhakhak
.tegelak2 aku tnampak si amroll nie.da pandai ea skang men blogwalking tinggal jejak sme.
hekhekhek.   :P

KANTOI MA! 

hehehehe.

k la nak tido sok class kol 8  :)

xsabar tungguh hari JUMAAT! hehe  ;P





  p/s saya sayang db,dba.dbd,dbms~~


btw CHOOSE YOUR VOICE PEOPLE!!

4 comments:

amroll said...

cet.ma kenal akak ni da lame da dari ika kot,,dlu jumpe kat myindie.fm,,tp tatau dia kenal ma ke x.hek2.

pikaka said...

hhaha.ye syg.da bnyk kali cite da.
ika slalu g blog akak tu bace gak.hek2.
tp slalu jd silent reader je ah.hek2

mama_izz said...

eh..eh.. mcm tau je blog sape.. hahhaha... tq korang.. tq.. ha'ah.. dulu akak selalu masuk myindie.fm.. hehhe..

pikaka said...

hehehe.
blog akak le tu.hehe
welcome :)