Followers

how can we help you :)

Name:
Email Address:
handphone number
occupation
are you interested in any of this? lose weight
gain weight
improve health
improve skin
earn extra income
extra information that can help me to guide you.

Put a website form like this on your site.

Friday, January 15, 2010

BLOG.TUJUAN ANDA.



aku tetiba tertarik nak story mory pasal tujuan anda berblogging nie,
1st tujuan aku wat blog nie sebab gara-gara time latihan industri(praktikal) dlu ah.Universiti aku panggil LI je.heee.Boss tempat Li aku tu MEWAJIBKAN semua staff ada blog.ahhhhhh!
seyes time tu ak mmg xske giler ah.sbb apa reason aku pun nak kene wat blog kan.leceh kot.nyampah kot.even aku dak ict pn aku x suka.haha.last2 nak xnak kene la jugak buat kan.aku budak LI yang paling lambat la wat blog nie. :P tu pun terpaksa buat gak sbb kak nisah suruh.(kak nisah tu sepupu aku aka staff kat situ gak aka aku nye supervisor,tunang die pun keje situ.)HAHA!seronok kan.Li pun heaven jek~~~~~

Da la kena wat blog pastu hari-hari kena update wat keja ape kat dalam blog nie.so kalau korang bace entry awal2 aku nie bnyak la pasal system2 tu~~keja-keja aku seme.time Li aku kene update system.WOWOWOWO~nmpak hebat.x hebat pun.c++ pun merangkak2 agy nie.tmbah lagi ngan java ye syg2.haha.tapi kan bagus gak boss suruh update keje harian dalam blog.lagi2 orang cam aku nie yang jenis stock wat kerja last minit kan.Kene plak wat report Li.so copy paste tambah2 sikit bagi ayat cantik sikit tulis dalam buku report Li pastu pas kt lecturer Li.haha.senang keje beb.xyah susah2 nak ingt tarihk nie wat keje ape tarikh tu wat keje ape.hehhe.sepatutnya buku log Li tu kene update hari2.tp mls kot.ari2 nak kene amek pen tulis.so ini lah tujuan asal blog aku nie wujud.sebab kena paksarela wat blog!hek2.tapi sekarang nie tujuan aku berblog sebab nak santai2 cari laki~~~wah!heaven!(tipu je ok!)

so sekarang ni aku dalam usaha nak wat blogshop plak.tapi belum agy la.nga usha2 barang agy nie.t da ade aku btaw k.agy-agy joe.haha!ko ade barang nak kasi aku ke?hek2

aku da seronok g bundle!
hehe.
murah2 jek.pandai cari quality baik beb!rare agy.pelik penuh seni.haha
still xske bau kt kedai bundle agy2 yg cm kedai ttutup.

t aku masukkan pict2 brg2 yang aku beli kat bundle.
tp kene tunggu ayah aku balik dari dubai la.
aku nak rembat cam digital yang die baru beli.HU~~~~
da la kempunan nak dapat cam tu.sme gara-gara kotak cam yang bodoh tu!

ayah!pat2 balik Malaysia.ika nak hadiah~~ hehehhe
tah ape la ayah aku beli t.

mari usha modelbundle.hak2

10 comments:

nursarah said...

ada gak kes camni...hehehe

pikaka said...

taw xpe.huk2. :P

sYeNgEt ke senget?? said...

same cm kawan aku lah.. tp die masuk UPM.. lecturer die suh buat blog to improve english, but it ends up to be gossip blog.. hahah

but for me.. tgk mber ade blg last 2years.. then because of i love talking n merapu meraban. so i've decided to write a blog.. so blog tu entittled "i shout it out in my own style" see! i luv shout out.. haha

prove.. tgk je lah komen ni panjang mana.. hahha

pikaka said...

a'a.mmg panjang,haha.
the most longggggest comment i had.haha

tapi da lama2 sronok blogging kn kn kn kn. ;D

tOsHiO..... O.o said...

teha lak aslnye mg suke2 wat blog..
hehehhe

amroll said...

hehehe...

joe [budakblink] said...

ahaha pika2

pikaka said...

msti ko bangge kn joe.model laki ko aku link.hak2

touyakaruma said...

santai-santai cari lelaki ?

EHem ! Ehem !

Sajer citer saya laki ... sajer jerlaa citer.

pikaka said...

hahha.xpe la.xnak kt ko pn.

=P


sayang ammar jew. ^^