Followers

how can we help you :)

Name:
Email Address:
handphone number
occupation
are you interested in any of this? lose weight
gain weight
improve health
improve skin
earn extra income
extra information that can help me to guide you.

Put a website form like this on your site.

Friday, October 08, 2010

xde pape

da lama xmenulis sampai rasa janggal je nak menaip kat keyboard nie ha.huhu
oh! rasa macam xnak main hoki pun ada juga.lagi2 sejak dapat tahu hantar satu team je g open upsi t.
adoyai hepa!
cutting bajet ke weyh!
selalu tiap2 tahun pun hantar 2 team.nie ttiba hantar 1 team.
langsung xde mood nak main.heh!
oh!
rindu pula nak menjahit2 nie.hahaha
cuti sem nanti nak jahit ape ye.hurmmm.
nak jahit beg macam da bohsan.
nak try jahit benda yang boleh dipakai la.eheehehhehe.
tu pun kalau jadi dan tengah rajin la.ahahaha
rasa macam nak keja time cuti sem nanti pun ada gak.hhuhu.
final pun belum ada hati pk psal cuti la plak kan aku nie.cait!
hahaha.

2 comments:

maRiah nEeya said...

weyy pot.turun ah upsi.klu ko xmen,ak xnk men gakk.huhu

pikaka said...

haha.hantar satu team je kot.
mmg compem2 aku x tmasuk dlm list player la.haha