Followers

how can we help you :)

Name:
Email Address:
handphone number
occupation
are you interested in any of this? lose weight
gain weight
improve health
improve skin
earn extra income
extra information that can help me to guide you.

Put a website form like this on your site.

Tuesday, January 26, 2010

DUIT HUTANG

kerja PD tengah menimbun-nimbun.
boleh pula aku dok merepek layan internet kan.hadui.

merayau-rayau kat web.aku terjumpa la satu web nie.kira harga web ko.
hak2
aku nye rm15 ribu tuh!!
alangkah indahnya nilai duit tu boleh CASH OUT macam nuffnang!
hak2
compem2 duit ptptn dip aku bayar habis terus.senang! tiada hutang hati pun senang!!
umor baru 21 tapi da ade hutang rm15ribu menunggu untuk dibayar~~~
nanti sambung degree lagi tambah hutang lagi.nak mohon jpa.macam malu~~kekekeke.
hutang hutang hutang.

jauhilah saya dari hutang2 ini.gugugu.

habis belajar kena kerja keras sebab nak bayar hutang!

-boleh jadi satu impian ni-impian nak bayar hutang-hak2

eh eh.kalau korang nak check harga web korang.boleh kelik sini.

4 comments:

Jieda said...

kita ni memang tak akan lari dari berhutang.tu belum lagi beli kereta..beli rumah..semua hutang tu hehehe

pikaka said...

taw xpe!nak bli cash mmg x la kn.tp klo ade rezki ape salahnye.hehhehe

.sTraWberRycH0c. said...

hutang ptptn bukan 15 ribu jea.
tapi 15++ temasok interest la bagai.
hahaha.
abes degree kene cari kerje besa2.
baru boleh dapat gaji besa2.
agagagaga (:

pikaka said...

yup betul!!